Ημερήσια εκδρομή ΓΑΛΑΤΑ - ΠΟΡΟ !!!
Φύγαμε την Κυριακή 19/7. ΜΟΝΟ με 20€ το άτομο! Προλάβετε!
(παιδιά έως 10 ετών μόνο 17€)
Πρόγραμμα:
Την Κυριακή 19/7 μαζευόμαστε στις 7:45 στο κέντρο της Αθήνας. Αναχωρούμε με σύντομη ενδιάμεση στάση για ΓΑΛΑΤΑ, μέσω μίας υπέροχης διαδρομής!
Από εκεί παίρνουμε τα καραβάκια που περνούν ανά 15 λεπτά για το μαγικό νησάκι του ΠΟΡΟΥ, σε μόλις 5 λεπτά! (κόστος μεταφοράς μόνο 1€ !!!). Η ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ! Τα δρομολόγια στο εσωτερικό του νησιού με Λεωφορείο γίνονται ανά 30' λεπτά από την κεντρική πλατεία στην προκυμαία του νησιού οποιος θελει προαιρετικα.
Α. Πόρος - Πέρλια - Μικρό Νεώριο - Μεγάλο Νεώριο - Λιμανάκι της αγάπης - Ρωσικός Ναύσταθμος
Β. Πόρος - Κανάλι - Ασκέλι - Μοναστήρι
Τα νησιά της Ελλάδας μοιάζουν με τους ανθρώπους. Το καθένα έχει τη δική του προσωπικότητα, κι ας μοιάζει στα βασικά χαρακτηριστικά του με κάποιο άλλο του ίδιου συμπλέγματος.
Τα νησιά της Ελλάδας μοιάζουν με τους ανθρώπους. Το καθένα έχει τη δική του προσωπικότητα, κι ας μοιάζει στα βασικά χαρακτηριστικά του με κάποιο άλλο του ίδιου συμπλέγματος.
Ο Πόρος, το μοναδικό "αρσενικό" νησί μας, γεναιόδωρο σε ομορφιά και γραφικές εικόνες, σου χαρίζει χωρίς να προσπαθεί ιδιαίτερα ότι ακριβώς χρειάζεται κανείς για να ξεφύγει έστω και για κάποιες ώρες απο την καθημερινότητα! Εδώ ήρθαν ο Ρίτσος κι ο Σαχτούρης, ο Χόρτον και ο Ντάρελ. Εδώ αγκαλιάστηκε ο Χορν με τη Σανσόν και εδώ ο Βέγγος παρίστανε το γόη. Από εδώ κατέβηκε τα σκαλιά η Αλίκη τραγουδώντας το «Γαϊδαράκο» και εδώ βρέθηκε ο Ελευθέριος Βενιζέλος όταν αναζήτησε γαλήνη στην ομώνυμη Βίλα που κάποτε φιλοξένησε την αφρόκρεμα της Ευρώπης και όχι μόνο. Κι αν ήρθε η ώρα να βρεις κι εσύ τη δική σου «Γαλήνη», ο Πόρος έρχεται να σ' την προσφέρει με κάθε τρόπο: από την πρώτη εικόνα του, με το Ρολόι να σε περιμένει καρτερικά στο ψηλότερο σημείο της Χώρας (από το 1927 παρακαλώ!), μέχρι το γεφυράκι που ενώνει το ηφαιστειογενές τμήμα του, τη Σφαιρία, με την εύφορη Καλαυρεία, και από τις μικρές διάσπαρτες παραλίτσες μέχρι τις στιγμές ξεγνοιασιάς που σου προσφέρουν τα μαγαζιά στον παραλιακό δρόμο!
Έχουμε άπλετο ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε τις ομορφιές του, και στην τελική, έστω να πιούμε τον καφέ μας "κάπου αλλού", απ'ότι έχουμε συνηθίσει!
Αναχώρηση κατά τις 4 και μισή από Γαλατά, με γεμάτες μπαταρίες για την υπόλοιπη εβδομάδα, και φυσικά μέχρι την επόμενη όμορφη απόδρασή μας!
__________________________________________________________
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2105201574-6948887588 (μέχρι εξαντλήσεως θέσεων)
Ή περάστε από το γραφείo μας, Αγίου Κωνσταντίνου 6, 3ος Όροφος, Ομόνοια.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ με τη κρατηση :
5126-064316-861 (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες:
IBAN: GR8401721260005126064316861
Ονομ/μο λογαριασμού: Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος
(σε περίπτωση κατάθεσης ή μεταφοράς από άλλη τράπεζα, το κόστος εμβάσματος +4€ βαραίνει τον καταθέτη)
*ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟ & ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ (π.χ. "ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΡΟΣ"), Προς αποφυγήν λάθους.
*ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 10€ ανά άτομο, και εξόφληση 3 ημερες πριν την αναχώρησή μας!
*4 μέρες πριν την αναχώρησή δεν γίνεται καμία ακύρωση δεκτή, οπότε η προκαταβολή ΔΕΝ επιστρέφεται, OYTE μεταφέρεται!
_________________________________________________________
Η τιμή περιλαμβάνει:
-Μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν
-Αρχηγός του γραφείου μας
-ΦΠΑ
ΔΕΝ περιλαμβάνονται:
-Οτι αναφέρεται ώς προαιρετικό.
-ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ
-Το εισιτήριο για τη μετάβαση στο νησί από το λιμάνι του Γαλατά ( κόστος 1€ ανά άτομο ΠΕΡΙΠΟΥ), φαγητό, και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο